- Advertisement -
Sastojci za oslić u kukuruznom brašnu:
- 800 g fileta od oslića,
- čaša kukuruznog griza,
- čaša kukuruznog brašna,
- kašičica belog luka u prahu,
- ulje,
- so.
Oslić u kukuruznom brašnu se priprema na sledeći način:
- Odmrznite filete, pa ih prosušite čistom krpom.
- Pomešajte kukuruzni griz, brašno i beli luk.
- Ribu dobro posolite sa obe strane, pa svaki filet uvaljajte u kukuruznu mešavinu, otresite višak brašna, ređajte na tanjir i ostavite da odstoje neko vreme.
- Filete pržite u dubokom, jako zagrejanom ulju dok ne dobije lepu, zlatno žutu boju.
- Služite sa kriškama limuna, uz neku svežu salatu.
OCENITE RECEPT:

Naziv recepta:




Based on 14 Review(s)
Oslić u kukuruznom brašnu
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:





- Advertisement -