- Advertisement -
Sastojci za posni punjeni krompir:
- 600 g krompira,
- 300 g svežih šampinjona,
- 200 g kiselih krastavaca,
- 200 g crvenih konzerviranih paprika,
- maslinovo ulje,
- so,
- mleveni crni biber.
Posni punjeni krompir se priprema na sledeći način:
- Krompire zasečemo sa jedne strane i dubimo .
- Pomešamo sitno seckane crvene konzervirane paprike, kisele krastavce, listove šampinjona.
- Dodamo maslinovo ulje, pobiberimo i promešamo.
- Ovim filom punimo svaki krompir.
- Poprskamo uljem i zavijemo u foliju.
- Ređamo u tepsiju u koju smo dodali malo vode i pečemo 20 minuta na 200 stepeni.
- Pečene krompire sa folijom ređamo na činiju za serviranje.
- Dekorišemo listovima celera i peršunom ili grančicom ruzmarina.
OCENITE RECEPT:

Naziv recepta:




Based on 8 Review(s)
Posni punjeni krompir - Recept
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:





- Advertisement -