- Advertisement -
Sastojci za posne tople sendviče:
- 4 parčeta hleba,
- 1 kiseli krastavac,
- posni majonez,
- malo kečapa,
- malo senfa,
- 100g posnog sira,
- po želji pečurke,
- masline,
- 100g stišnjene šunke od tune.
Posni topli sendviči se pripremaju na sledeći način:
- Krastavac iseckati na tanke kolutove.
- Šampinjone i/ili masline, takođe iseckati na tanke kolutove.
- Sir narendati sitno.
- Stišnjenu šunku od tune iseći na tanke kolutove.
- Hleb namazati sa senfom, složiti kolutiće kiselih krastavčića, stišnjenu šunku od tune, sipati proizvoljne količine posnog majoneza i kečapa, posuti posnim rendanim sirom i na kraju složiti pečurke seckane na tanke listiće ili marinirane pečurke i po želji masline.
OCENITE RECEPT:

Naziv recepta:
Autor: 



Based on 1 Review(s)
Posni topli sendviči
posnajela.rs
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:





- Advertisement -