- Advertisement -
Sastojci za posnu prolećnu čorbu:
- 1 mlada tikvica,
- 1 manji praziluk,
- 200g šampinjona,
- manja konzerva paradajz pelata,
- biber,
- suvi začin,
- malo peršuna.
Posna prolećna čorba se priprema na sledeći način:
- Tikvicu iseckati na listiće ili kockice,praziluk na krugove, šampinjone na listiće, paradajz pelat na kockice i sve zajedno propržiti na malo ulja.
- Naliti sa toplom vodom i kuvati 30 minuta.
- Pobiberiti i začiniti sa mešavinom začina po ukusu.
- Servirati čorbu u činiju i posuti je seckanim peršunom.
- Uz ovu čorbu služiti propržene kockice hleba.
OCENITE RECEPT:

Naziv recepta:
Autor: 



Based on 6 Review(s)
Posna prolećna čorba
posnajela.rs
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:





- Advertisement -