- Advertisement -
Sastojci za posne hrskave bruskete sa tunjevinom:
- vekna isečenog hleba,
- 2 konzerve tunjevine u ulju,
- 3 sveža paradajza ili 100ml kečapa,
- 40ml senfa,
- 3 čena belog luka,
- manja glavica ljubičastog luka,
- svež list bosiljka.
Posne hrskave bruskete sa tunjevinom se pripremaju na sledeći način:
- Očistite i iseckajte ljubičasti i beli luk, pa ga sipajte u šerpu u koju ćete dodati tunjevinu (sa uljem), kečap i senf.
- Sve dobro izmešajte, ali pazite da se komadi tunjevine ne pretvore u kašu.
- Ukoliko niste ljubitelj kečapa, možete ga zameniti pelatom ili iseckati sveže plodove paradajza i pomešati ih sa tunjevinom, lukom i senfom.
- Tepsiju obložite papirom za pečenje, poređajte hleb, pa na svaku krišku stavite nadev.
- Bruskete pospite peršunovim lišćem ili dodajte listiće svežeg bosiljka, zarad lepše arome.
- Pecite u rerni zagrejanoj na 180 stepeni desetak minuta, tek toliko da hleb postane hrskav.
OCENITE RECEPT:

Naziv recepta:
Autor: 



Based on 7 Review(s)
Posni hrskavi brusketi sa tunjevinom
posnajela.rs
Objavljen:
Vreme za pripremu:
Prosečna ocena:





- Advertisement -