Naslovna Sastojci Mladi luk

Sastojak: mladi luk

posni rizoto sa komadicima soje na vodi recept

Posni rižoto sa komadićima soje na vodi

Sastojci za posni rižoto sa komadićima soje na vodi: 1,5 litar vode, 2 glavice crnog luka, 3 struka mladog crnog luka, 1 krompir, 3 šargarepe, 1 šoljica komadića soje, 3 čena belog luka, 1 šolja pirinča, mleveni biber, mlevena paprika, so i mleveni lan, 1 šolja kuvanog paradajza, 1 svež paradajz.
posne spagete sa avokadom na vodi recept

Špagete sa avokadom na vodi

Sastojci za špagete sa avokadom: 2 zrela avokada (kora treba da bude braonkaste boje), 1 pakovanje posnih špageta, kečap, 10-12 maslinki, 2-3 struka mladog luka, so.
rizoto od ovasa

Posni rižoto od ovasa

Sastojci za posni rižoto od ovasa: 1250 g ovasa, vezica mladog luka ili praziluk, 2 rendane šargarepe, komad rendanog celera, paprika iseckana na kockice, morska so, ulje, prstohvat mirođije, 2 kašike suncokreta, 2 kašike golice.
grilovana pastrmka recept

Grilovana pastrmka

Sastojci za grilovanu pastrmku: 400-600 g pastrmke, 2 kašike maslinovog ulja, so, biber, peršun ili mladi zeleni luk.
pogaca sa tunjevinom recept

Posna pogača sa tunjevinom

Sastojci za posnu pogaču sa tunjevinom: 500 g brašna, 15 g kvasca, 3,5 dl vode, 3 kašike maslinovog ulja, 2 kašičice soli, 3 vezice mladog crnog luka, 200 g crnih maslina, 200 g tunjevine iz konzerve, 6 koktel paradajza, kašičica peršuna, sok od pola limuna, 3 kašičice maslinovog ulja.
posna projara sa lukom recept

Posna projara sa lukom

Sastojci za posnu projaru sa lukom: 3 vezice mladog crnog luka, 800 g kukuruznog brašna, 1 šolja ulja, so, mlaka voda po potrebi.
posne sarmice od blitve

Posne sarmice od blitve

Sastojci za posne sarmice od blitve: 2 šolje pirinča, 3 veze mladog luka ili 3 manje glavice crnog luka, 250 g šampinjona, listovi blitve, so, biber, vegeta, kašičica ljutog ajvara, mirođija, belo vino.
tuna bageti

Tuna bageti

Sastojci za tuna bagete: pola baget hleba, 1 konzerva tunjevine, nekoliko kašika paradajz pirea ili kečapa, 1 crvena paprika, 100-150 g kukuruza - iz konzerve ili kuvanog, sir od soje, po želji seckani mladi luk.
pasulj sa koprivom

Postan pasulj sa koprivom

Sastojci za posni pasulj sa koprivom: 300 g pasulja, kopriva, 2 suve crvene paprike, koren paštrnaka, kašika brašna, veza mladog luka, so, mleveni biber, aleva paprika, peršun za dekoraciju.
Posne tikvice sa lukom recept

Posne tikvice sa lukom

Sastojci za posne tikvice sa lukom: 2 tikvice, mladi luk, peršun, brašno, maslinovo ulje, sirće, so.
- Advertisement -

Najčitaniji recepti

- Advertisement -